Wie is wie?

Beatrijs van Helvoort – podotherapeut

Beatrijs studeerde in 2000 af aan de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In 2002 heeft zij Podotherapie van Helvoort opgericht en zich zelfstandig gevestigd in het MVCA.

beatrijs@podotherapie-vanhelvoort.nl

Lid NVvP
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 89901011396
Beatrijs werkt op maandag t/m donderdag

 

Tilia Jaasma – podotherapeut

Tilia studeerde in 1996 af aan de opleiding podotherapie te Eindhoven. Vlak na de opleiding heeft zij drie maanden werkervaring opgedaan in Durham, Engeland op de School for Podiatry. Terug uit Engeland heeft zij gewerkt in Reade, centrum voor reuma en revalidatie te Amsterdam. Daarna in dediabetes poli van de Isala Klinieken te Zwolle. En in de particulier gevestigde praktijk PodoXpert te IJsselstein. In 2000 heeft zij Podotherapie Jaasma opgericht en zich gevestigd binnen het MVCA.

tilia@podotherapie-jaasma.nl

Lid NVvP
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 39900997496
Tilia werkt op maandag t/m donderdag

 

Sabine de Smit – podotherapeut

In 2007 studeerde Sabine af aan de opleiding Podotherapie van de Saxion Hogeschool te Enschede. Sinds 2006 is zij al werkzaam in het MVCA en in 2008 heeft zij De Smit Podotherapie opgericht en zich als zelfstandig podotherapeut gevestigd in het MVCA.

s.desmit@mvca.nl

Lid NVvP
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 19908759696
Sabine werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag

 

Margriet Post – podotherapeut

Margriet studeerde af in 2000 als podotherapeut aan de University of New South Wales, Sydney. Haar vooropleiding als verpleegkundige A (1989) blijkt een goede combinatie te zijn in de behandeling van diabetes en reuma patiënten. Zij heeft als podotherapeut in alle werkterreinen ervaring opgedaan maar haar voorkeur gaat uit naar nagelchirurgie.
Margriet werkt sinds december In 2008 heeft zij Margriet Post Podotherapie opgericht en zich gevestigd in het MVCA.

m.post@mvca.nl

Lid NVvP
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 59910744096
Margriet werkt op maandag t/m donderdag

 

René Somers – orthomanueel arts, podotherapeut

René is podotherapeut sinds 1986. In 1997 voltooide hij de studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zijn praktijk voor podotherapie begon hij in 1994 tijdens zijn co-schappen geneeskunde. In 1998 richtte hij het Medisch Voet Centrum Amsterdam op. Na het afronden van zijn studie geneeskunde heeft hij twee maanden in de Verenigde Staten meegelopen in centra die gespecialiseerd zijn in voetchirurgie. En in 2004 slaagde hij voor de opleiding tot orthomanueel arts (methode Sickesz).

r.somers@mvca.nl

Lid NVvP
Lid Nederlands Register Manuele Geneeskunde
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 19900986596

René werkt op maandag en vrijdag

 

Dotty Brandt – voetverzorger, voetreflexmassage

Dotty is sinds 2002 met het MVCA verbonden. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring als gediplomeerd voetverzorger en heeft gewerkt in psychiatrische instellingen, bejaarden- en verzorgingstehuizen. Zij werkt 3 dagen in de week in het MVCA, de andere dagen werkt zij in haar praktijk aan huis. Dotty geeft ook voetreflex massage.

Lid Provoet
Dotty werkt op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend in het MVCA.

dotty.brandt@chello.nl